Florih

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1736 (M3)
50-1736 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mogen we u voorstellen aan de kleine kanjer Florih? Dit ongelofelijk lieve kereltje stal meteen de harten van de vrijwilligers toen deze een aantal dagen in Roemenië waren om te helpen bij de partnerorganisatie aldaar. Florih  is lief naar alles en iedereen, en zou dolgraag een baasje willen die net als hem van kroelen houdt en hem in alle veiligheid en met liefde en geduld in huis wil ontvangen om hem een fijn vervolg van zijn leven te bieden. Florih moet als jong hondje uiteraard nog veel leren, zoals aan de riem meelopen, even alleen thuis blijven, zijn behoefte buiten te doen etc. Florih is ook een grappig en speels hondje, dat zeker vreugde en plezier in huis zal brengen! In de opvang in Roemenië gaat hij heel lief en respectvol om met de andere hondjes.
Florih is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 8 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van zo’n 35 cm.(09/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 8 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Florih

Florih

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).