floricica

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2424 (M5)
50-2424 (M5)
Onherleidbare mix

Wat een ongelofelijk knappe lieverd mogen we aan u voorstellen! Dit is Floricica en ze is zo’n 1,5 jaar oud. Net als veel soortgenootjes is ook Floricica terechtgekomen bij de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. Gelukkig kon ze bij een fostergezin ondergebracht worden, waar dit sociale meisje veilig is en goed verzorgd wordt en waar ze laat zien hoe gezellig het is om haar in huis te hebben. Floricica gaat lief en rustig om met de andere katten in huis en heeft het prima naar haar zin. Het ontbreekt haar nog aan een ding: een eigen thuis! Net als alle andere dieren wil ook Floricica niets liever dan verhuizen naar haar eigen familie of baasje, waar ze voor de rest van haar leven mag blijven en waar er met haar gespeeld en gekroeld wordt en ze altijd veilig is. We hopen dat dit voor Floricica snel werkelijkheid wordt.
Floricica is een poes met een geschatte geboortedatum van 30 oktober 2022. Ze is ongeveer 25 cm hoog.(04/24)

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 30 oktober 2022
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

floricica

floricica

r3wJjGWAIHE
h_hvhD7Wu5k

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).