Floricele

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1666 (M)
50-1666 (M)
Overige

Wat een prachtig meisje is Floricele! Als ienieminie kitten is zij in de opvang in Roemenië terecht gekomen nadat ze als oud vuil langs de kant van de weg werd gevonden. Gelukkig heeft een vrijwilliger zich over haar ontfermt en mocht zij opgroeien in een echt huis waar zij liefde en zorgzaamheid mocht ontvangen, maar waar ze niet voor altijd mag blijven gezien de hoge nood en de vele kittens die de hulp van deze vrijwilliger nodig hebben. Voordat Floricele teruggebracht wordt naar het asiel hopen we voor dit mooie meisje een plekje gevonden te hebben waar ze nooit meer weg hoeft. Ze is lief en vriendelijk.

Floricele is een gesteriliseerde poes met een geschatte geboortedatum van 24 juli 2022 en ze is ongeveer 25cm hoog. (07-23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Floricele

Floricele

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).