Gereserveerd

Fina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0580
10-0580
Overige
Nee

In het binnenland van Portugal bevindt zich een staatsasiel zo schrijnend dat iedere keer als onze vrijwilligers er komen ons hart in duizend stukjes breekt. De hokken zijn klein en donker en de wind raast door de verblijven heen. We proberen dan ook ieder bezoek zo veel mogelijk honden mee te nemen. Zo kwamen we ook kleine Fina tegen. Fina was toen een paar weken oud. Het verhaal is dat Fina van een wagen is afgevallen, maar zeker weten doen we het nooit.
Toen Fina bij ons in de opvang kwam was haar vacht in slechte conditie en had ze wondjes op haar huid. Wat liefde en zorg wel niet kan doen. Want kleine Fina knapte op en voelt zich weer helemaal goed. Fina is sociaal en gericht op de vrijwilligers. Ze kroelt graag en volgt de vrijwilligers waar ze ook heen gaan. De andere honden in de opvang vindt ze gezellig en ze speelt graag met ze. Fina is blij en vrolijk en helemaal klaar voor haar eigen huisje.

Fina is een mix teefje geboren op 14 december 2022. We verwachten dat ze ongeveer 30cm groot zal worden.(03/23)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 december 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Fina

Fina

q-NDW_zh-HA
fXUu7A9_8IQ
fWym5Pc0pGQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu