Fifi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2310
50-2310
Onherleidbare mix
Ja

Dit kleine meisje is samen met haar zusje en broertje gevonden op de open velden in Roemenië. Ziek van de teken werden ze gevonden door een meneer en die bracht ze naar onze partner organisatie. Tijdens hun “ziekte” mochten ze bij deze meneer verblijven tot ze weer opgeknapt waren! En dat zijn ze.

Dit mooie meisje heeft inmiddels Roemenië mogen verlaten en verblijft nu bij een gastgezin in Nederland. Daar leeft ze samen met 2 soortgenootjes waar ze zeer respectvol mee om gaat. Fifi is het meisje met de zwartste vacht en ze is lief, nieuwsgierig, vriendelijk en speels.

Onschuldig aan haar geboorte en ook nog eens een zwarte vacht zorgt ervoor dat de kans op adoptie klein is, maar we hopen dat dit kleine meisje toch een plekje kan vinden. Een plekje waar ze geliefd en vertroeteld gaat worden en waar ze mag wennen aan haar nieuwe leven en leren om een stabiele volwassen dame te worden. Door het gastgezin wordt gestart met de zindelijkheid, leren om te wandelen aan de riem en leren om alleen te zijn. Fifi geniet van alle aandacht, een wandelingetje naar het park maar er zijn nog zoveel mooie dingen te ontdekken en dat doet ze het liefst met een eigen baasje.

Fifi is een teefje met een geschatte geboortedatum van 3 januari 2024 en we verwachten dat ze ongeveer 35 cm hoog wordt.

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fifi

Fifi

IEjbbSIF5hw
NcTormorQKU
tWcc7Yf85-Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).