Fien

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Portugal
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0620
10-0620
Overige

In een loeihete betonnen bak werden in het binnenland van Portugal twee kittens bewaard. Onbegrijpelijk, intens verdrietig en eerlijk gezegd werden we hier behoorlijk moedeloos van. Deze twee kittens maakten geen schijn van kans op een normaal leven. Gisela werd gebeld en zij kon hun ‘baasje’ ervan overtuigen dat de kittens beter af zouden zijn bij haar.

Fien is een ongelofelijk lief katje. Ze is onderzoekend, sociaal en lijkt weinig over te hebben gehouden aan haar slechte start. Ze speelt graag met Coco haar broertje en komt ook erg graag een aaitje halen bij de vrijwilligers op de Quinta. (06-23)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Fien

Fien

qznfqYWnDao
yhF4QQRg3-U
GpfDEX3AzWY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).