Feline

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0556 (M)
50-0556 (M)
Overige
Ja

Feline kwam met haar broertjes en zusjes op straat terecht. Kleine, wanhopige pupjes die aan de kant van de weg lagen. Volledig kansloos om dit te overleven. Gelukkig vonden lieve Roemeense mensen het nestje en namen de zorg voor deze kleintjes op zich. Ze hebben een ruimte in de tuin ingericht waar de pups momenteel bivakkeren. Deze mensen leven erg armoedig en hebben de financiële middelen niet om nog lang voor deze pups te zorgen. Net als in het asiel, is dit absoluut geen plek voor zulke jonge pups. Wij hopen in deze noodsituatie te kunnen helpen zodat deze pups direct kunnen vertrekken zodra ze de entingen hebben gehad (naar verwachting begin augustus). Feline heeft een (schaaf)wondje aan de rechterkant van haar oogje. Deze wordt keurig verzorgd.

Feline is een teefje met een geschatte geboortedatum van 8 april 2022 en haar eindhoogte zal circa 35 cm hoog zijn.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Feline

Feline

uZWJ2t-sC3k
dJ7DwHTw0pM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu