Fanta

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1283 (M)
50-1283 (M)
Overige
Ja

Dit meisje werd gevonden aan de rand van een dorp. Vergeefs zat ze braaf te wachten tot haar baasje die haar achterliet haar weer zou ophalen. Gelukkig zagen mensen haar dagen zitten en hebben Mirela gebeld om te vragen of ze haar kwam halen. Fanta was vanaf dat moment alleen maar dankbaar. Fanta is een bijzonder zachtaardige en enorme lieverd. Ze is een enorme sociale en vriendelijke dame die met alle honden respectvol en goed omgaat. Katten vind ze ook leuk. Mensen tja… ze is echt dol op aandacht en geniet zichtbaar van een knuffel en aandacht. Ze lijkt wel te glimlachen terwijl ze je met haar mooie kijkers dankbaar aankijkt. Fanta is een super lieve meid die echt hunkert naar een baasje.

Fanta is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 11 januari 2022 en ze is circa 38 centimeter hoog.(02/23)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Fanta

Fanta

JQocrDKi8k4
7nRo_I89Ukk
lPEOcWgxEBo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu