Fabricio

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
rogier@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1750 (M)
50-1750 (M)
Overige
Ja

Wat een pech heeft Fabricio! Fabricio, samen met zijn zusjes waren niet welkom en dus langs de straat gedumpt waar ze zeker niet konden overleven! En nu denkt u vast dat is het bekende verhaal, wat helaas ook zeker waar is, maar deze arme zieltjes zijn allemaal blind! Dus zoeken naar eten is al een opgave maar de kans dat ze dat vinden is zo klein, maar de kans dat ze overreden worden is voor 100% aanwezig. Wat ons betreft verdient Fabricio een kans. We zoeken voor hem een veilig plekje waar hij een onbezorgd en beschermd leven mag leiden. Waar hij mag zijn wie hij is; een lieverd die ook een kans verdient want dat hij niet in een asiel kan verblijven is wel duidelijk!
Fabricio is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 30 mei 2023 en een verwachte eindhoogte van 45 cm. (09/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 30 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Rogier Akkermans

Fabricio

Fabricio

VBmd0EkQB9Y
UC_90X1TYaA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).