Erou

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-2550 (M4)
50-2550 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Soms zakt ook ons de moed in de schoenen als we foto’s krijgen van een hond die is binnengebracht op een van de opvang locaties van onze partner in Roemenië. Deze oude knul werd achtergelaten gevonden bij een boerderij. Gelukkig is hij daar door iemand gezien en meegenomen en krijgt hij nu het onderdak en de verzorging die hij zo hard nodig heeft. We hopen dat hij kan opknappen van alle ontberingen die hij zo overduidelijk heeft moeten doorstaan en dat er iemand is die hem voor de paar jaar die hem misschien nog resten, liefdevol in een warm huis met een zachte mand wil opnemen. Meer vraagt deze knul niet. We hebben hem Erou genoemd, wat held betekent in het Roemeens, want een held is hij! Zijn zware leven heeft een aanslag op zijn lichaam gepleegd, zo zijn bijvoorbeeld zijn heupen verzwakt en is hij doof. Gelukkig krijgt deze oudere knul nu onderdak en verzorging, maar er gaat toch echt niets boven een eigen thuis waar hij in alle rust mag ervaren hoe het voelt om een geliefd huisgenootje te zijn. We gunnen hem dit zo! Met de andere honden in de opvang gaat deze mooie man heel goed om, het is simpelweg een lieverd.
Erou is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 10 juni 2012 en hij is ongeveer 50 cm hoog.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 10 juni 2012
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Erou is doof
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Erou

Erou

cAIYoUgt-W0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).