Ella

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0442 (E)
40-0442 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Liever dan lief is de beschrijving die bij Ella past. Dit meisje heeft een prachtig en zachtaardig karakter. Ze is dol op mensen en de aandacht die ze af en toe van hen krijgt, want helaas is even kroelen geen dagelijkse kost voor Ella, terwijl ze daar juist zo enorm van geniet. Net als zoveel honden in Griekenland, leeft Ella op straat. Ze blijft in de nabijheid van een appartementencomplex, waar een bewoonster haar buiten eten en water geeft. Dat is nu haar wereldje: overleven op straat en dankbaar voor iedere aai die ze krijgt. Ook houdt deze knappe en aanhankelijke lieverd enorm veel van kinderen. Ella en haar zusje werden in juni 2023 voor het eerst gezien in het Griekse stadje waar ze nu leven, waarschijnlijk gedumpt door iemand die dat steeds doet als zijn of haar hond pups heeft gekregen. Het valt namelijk op dat ongeveer ieder half jaar hondjes die op elkaar lijken in dit stadje worden neergezet.
Ella en haar zusje waren slechts 3 maanden toen ze gezien werden door een lieve vrouw die zich het lot van de straathonden aantrekt en ze zoveel mogelijk helpt, o.a. door sterilisaties en vaccinaties. Ze houdt in de gaten hoe het met ze gaat, en legt voer neer als dat nodig is. Onze organisatie ondersteunt haar en zoekt een fijne plek voor een aantal honden die zij onder haar hoede heeft en die alles in zich hebben om een fijn huishondje te zijn. Ella is zo’n hondje en ook voor haar hopen we dat ze binnenkort het Griekse straatleven mag verlaten en naar haar eigen thuis mag verhuizen, waar ze zich voor de rest van haar leven geliefd en veilig mag voelen en waar ze mag leren hoe het is om een huishondje te zijn.

Ella is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 maart 2023 en ze is ongeveer 48 cm hoog.(06/24)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Ella

Ella

PYJXcGPscrE
sbyS_CRCl0M
AJwbfebHtIk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).