Elin

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1302 (M)
50-1302 (M)
Overige
Ja

Ontmoet Elin, een dappere hond die aan de dood is ontsnapt en bijna werd overreden. Gelukkig is ze daarna in veiligheid gebracht bij onze rescue partner en heeft ze haar koffertje gepakt om te verblijven bij een gastgezin in Nederland. Daar mag ze samen zijn met een ander hondje en geniet ze van sociaal contact met zowel mensen als andere viervoeters.

Elin is al zindelijk, kan eventjes alleen thuis zijn en wandelt al goed mee aan de riem. Ook is zij heel vriendelijk naar andere honden en wil ze graag spelen. Ze is ook ontzettend knap en klein, perfect om samen mee op de bank te chillen.

Elin zoekt nu een baasje dat graag met haar knuffelt en leuke wandelingen maakt. Het zou helemaal ideaal zijn als er al een hondenmaatje is in haar nieuwe thuis, waar ze samen mee kan spelen en genieten. Ben jij op zoek naar een trouwe vriend voor het leven? Kom dan snel kennis maken met Elin en wie weet vormen jullie binnenkort een perfect koppel!

Elin is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 juni 2022 en eindhoogte van circa 38 centimeter.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Elin

Elin

SbffAMX3GBo
FdZb9eLqleA
REGjjvARjrs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).