Eddie

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2296
50-2296
Onherleidbare mix
Ja

Eddie is in korte tijd veranderd van een verdrietige oude man, tot een jong blij ei, al loopt hij natuurlijk niet meer zo snel. Hij loopt goed mee aan de riem, is graag buiten en is erg geïnteresseerd in de honden uit de buurt, die hij zachtaardig begroet.

Hij loopt de fosters overal achterna, vooral naar de keuken! Ook helpt hij graag met tuinieren en de was ophangen. Hij heeft een knuffel geadopteerd waar hij lekker mee in zijn bench ligt te spelen. Hij loopt graag te onderzoeken in de tuin, dus het zou voor hem het einde zijn om in zijn eigen tuin te chillen en in het gras te rollen.

Het is een allemansvriend want hij ligt goed in de roedel, kleine hondjes vormen ook geen probleem en aan de aanwezige katten (die honden natuurlijk gewend zijn) besteedt hij ook niet veel aandacht. Een dikke en zachte mand waar zijn oude lichaam zich fijn kan nestelen, rust en regelmatig een fijne wandeling,  dat is wat we zoeken voor Eddie.

Eddie is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 17 maart 2014 en hij is ongeveer 50 cm hoog.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 17 maart 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Eddie

Eddie

OWkyJcQorZM
dOcLzcHaKAU
sPU0NRJCJSo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).