Gereserveerd

Edda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0646
10-0646
Onherleidbare mix
Nee

Deze werkelijk prachtige, nog jonge Portugese waterhond heet Edda. Edda is een lieve, enthousiaste en sociale hond die via de liefdevolle opvang van onze partnerorganisatie in Portugal ruim een half jaar geleden in Nederland is geadopteerd door een gezin. In Portugal liet Edda al zien dol te zijn op kroelen, spelen en ravotten en dat is ze nog steeds. Haar huidige baasjes geven aan dat Edda zich rustig heeft kunnen ontplooien tot een fijn huisgenootje bij hen, maar dat ze zien dat Edda toch iets anders nodig heeft dan wat hun gezinssituatie haar biedt. Zij denken dat Edda heel blij zal worden van een woning met een fijne tuin en aangezien Edda wat onstuimig kan zijn in haar blijheid en enthousiasme met het spelen is het wellicht beter om haar bij een gezin zonder kleine kinderen te plaatsen. Iemand zonder kinderen of anders met kinderen vanaf ongeveer 9 jaar zijn een betere combinatie met Edda vermoeden zij. Bij het huidige gezin woont nog een hondje en daar gaat Edda heel lief en respectvol mee om.
Edda is een lieve en slimme hond, want ze leert snel. Wel vindt ze het soms spannend om nieuwe dingen te doen, dus ze heeft een baasje nodig die haar dat met geduld en vertrouwen wil leren. Edda vindt het fijn om veel te wandelen en geniet volop buiten, dus als u dat sportieve baasje bent die dat ook heerlijk vindt, zijn u en Edda misschien een mooie match!
Edda is een gesteriliseerde Portugese waterhond. Ze is geboren op 10 september 2022 en ze heeft een schofthoogte van ongeveer 48 cm.

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2022
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Edda

Edda

T1QzzZ0BGbk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).