Dusty

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1427 (M)
50-1427 (M)
Overige
Ja

Lieve Dusty wat een bescheiden ventje, maar wel heel lief en sociaal naar mensen en zijn vriendjes. Hij is samen met zijn zusjes langs de kant van de weg gevonden door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië.

Maar op dit moment verblijft Dusty bij een gastgezin in Nederland samen met soortgenootjes waar hij het prima mee kan vinden. Het gastgezin is gestart met de zindelijkheid, wandelen aan de riem. In de nacht slaapt hij lekker door. Dusty houdt van lekker knuffelen op de bank dus voor hem zoeken we dan ook een baasje die daar van houdt. Hij is nog een jonge pup zoals je kunt lezen dus ga samen met hem op ontdekkingsreis en geniet van alle mooie momenten die jullie samen gaan beleven.

Dusty is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 20 december 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 december 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Dusty

Dusty

w8sL6Kr2Uxk
fz5GZMewE-A
myNEm_WhVvI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).