Duda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0271
10-0271
Overige
Ja

Soms breekt je hart… dat was wat er gebeurde toen de vrijwilligers Duda zagen. Helemaal alleen in een kleine betonnen kennel. Vanachter de tralies vandaan probeerde ze met alle macht de aandacht van de vrijwilligers te trekken. Ze deed zo haar best, toen zei de beheerder “ze zit hier al bijna heel haar leven, al bijna zes jaar”. Dat was het moment waarop we wisten dat we haar wel moesten helpen. Lieve lieve Duda. Een niet echt opvallend meisje met niet de meest “moderne” een aansprekende looks. Voornamelijk zwart met een inmiddels wat grijzig snuitje. Nee, ze valt bij veel mensen niet op. Bij ons wel. Duda is een enorme lieverd die werkelijk hunkert naar de aandacht van mensen, de aandacht en liefde van een baasje. Ze heeft dat nog nooit gevoeld en juist zij heeft het zo nodig. Ze is buiten innemend lief ook heel slim. Bij de foster leert ze veel dingen en ze pakt het verbazingwekkend snel op. Duda is heel graag een braaf meisje. Waarom heeft nog nooit iemand Duda gezien? Duda is een meisje die niet gek is op haar soortgenoten. Ze blaft er niet naar en ze kan aan de riem prima meewandelen, dus geen uitdagen enz op straat maar ze deelt liever niet de aandacht. De foster ziet dat dit delen inmiddels al zoveel beter gaat maar toch zoeken we voor haar een plekje waar ze gewoon als enigste hond gelukkig mag worden. Lieve Duda verdient na zoveel jaren wachten echt een kans op dit geluk.

Duda is een gesteriliseerd teefje van circa 45 centimeter hoog en met een geschatte geboortedatum van 26 november 2015.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 26 november 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Duda

Duda

WwfB-N0LhCQ
1BLQjDecYV4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu