Dribbel

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1530 (M)
50-1530 (M)
Overige
Ja

Wat een heerlijk koppie heeft Dribbel toch! Een beetje een eigenwijs bekkie met een lichte onderbite! Te schattig maar ze heeft ook nog een fijn karakter. Lief, rustig, sociaal naar de katten en honden in het huis en ook nog graag bij je in de buurt. Een toppertje is ze! Nog een paar dagen mag ze in het huis verblijven en daarna wordt ze overgeplaatst naar het grote veld van het asiel. We hopen dat we haar voor die tijd kunnen vertellen dat ze naar Nederland mag vertrekken.

Dribbel is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 3 augustus 2022 en heeft een verwachte eindhoogte van 35 cm.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Dribbel

Dribbel

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).