Doris

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
stephanie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0335
10-0335
Overige
Ja

Lieve Doris kwam met haar zusjes terecht in het asiel in Portugal. Haar zusjes hebben inmiddels een eigen plekje maar Doris zoekt ook nog een baasje die haar ook een warm thuis geeft. Ze verblijft sinds kort bij een opvanggezin in Nederland. Hier laat ze zien dat ze goede stappen maakt en begint te wennen aan het leven als huishond. Ze is nog een beetje afwachtend, maar met wat geduld, gaat dat helemaal goed komen. Doris heeft dus baat bij een plek waar ze de tijd en ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en er alle aandacht voor haar is. Ze trekt zich erg op aan de andere hond in het opvanggezin waardoor we haar alleen plaatsen op een plekje waar al een hond is. Doris houdt van spelen met andere honden of met haar speelgoed. Ook buiten wandelen en ravotten is een favoriete bezigheid. Met katten kan Doris prima overweg.

Doris is een teefje met een geschatte geboortedatum van 2 april 2021. Ze is op dit moment 55 cm hoog maar zal nog wel wat groeien.

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Stephanie Ruitenbeek

Doris

Doris

7I03L1rYEBY
FYgW9RUqAXA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu