Doris

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0335
10-0335
Overige
Ja

Doris is lief, grappig en enorm zachtaardig. Haar grote bruine ogen vielen onze vrijwilligers direct op toen ze haar samen met haar zusjes tegen kwamen in het staatsasiel. Ze mochten mee naar onze opvang en hier komt Doris bij van haar tijd in het asiel.
Doris speelt graag met de andere honden en geniet ook echt van de aandacht van de vrijwilligers. Ze is geen haantje de voorste maar zodra ze aan de beurt is neemt ze haar momentje. En nu is Doris klaar voor een eigen baasje.

Doris is een teefje met een geschatte geboortedatum van van 2 april 2021 en met een verwachte eind hoogte van circa 50 centimeter.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Doris

Doris

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu