Doortje

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1910 (M3)
50-1910 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een klein mopje is Doortje! Een pittig koppie heeft ze maar ze is ontzettend lief. Doortje is tijdelijk opgevangen door een lieve vrouw maar nu ze groter is zit ze bij haar leeftijdgenootjes bij onze partneropvang in Roemenië. We zoeken voor Doortje een plekje zodat zij niet hoeft op te groeien in het asiel. Door het enorme aantal honden en te weinig helpende handen kan een jonge hond ondersneeuwen en de kans bestaat zat ze zich wat terugtrekken. Dit willen wij natuurlijk voorkomen bij kleine Doortje en daarom hopen we dat er snel een lief baasje zal opstaan die zijn of haar hart openstelt voor dit schattige meisje!
Doortje is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 juli 2023 en ze heeft een verwachte eindhoogte van 45 cm.(11/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Doortje

Doortje

XcAwT-ThWFo
KQ0tpiY638c
eOqTkKtMtKM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).