Donny

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0557
20-0557
Podenco (mix)
Ja

Donny is een Podenco reu met een geschatte geboortedatum van 10 januari 2021. Hij is nu 40 cm hoog maar de verwachte eindhoogte zal ongeveer 45 cm zijn. Donny heeft een slechte start gehad in zijn leventje. Als pup kwam hij in het asiel terecht, daar waar hij veilig is, maar Donny is erg bang voor ons.  Het is een gok te bedenken wat hij in zijn jonge leventje heeft moeten doormaken waardoor hij nu is zoals hij is, maar één ding is zeker het was niet fijn. Gelukkig is hij nu veilig en door de dagelijkse goede ervaringen met de vrijwilligers hopen we dat hij weer vertrouwen in ze krijgt, maar er is nog iets wat nog beter is. Een eigen mandje bij een baasje die de angst weg zal nemen. Geduld, tijd en heel veel liefde is daar voor nodig maar de beloning is groot als dat lukt! Is dat mandje bij u? (10/21)

Eindhoogte 40 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 10 januari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Donny

Donny

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu