Donny (geadopteerd)

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
claudia@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0600
20-0600
Podenco (mix)
Ja

Donny is een geweldig leuk Podenco Ibicenco reutje waarvan de geschatte geboortedatum 14 juli 2021 is. Hij heeft het prima naar zijn zin met zijn broertjes en zusjes in het asiel, speelt volop en knuffelt met de vrijwilligers wanneer die tijd voor haar hebben. Hij heeft gelukkig geen benul van het feit dat zijn leven helemaal niet rooskleurig begon. Donny’s moeder kwam namelijk uitgemergeld met haar pups in het asiel in Zuid-Spanje. Gelukkig was er een andere heel sociale en erg lieve moederhond die de verdere zorg van Donny’s moeder overnam. Zo groeide Donny  veilig en vrolijk op tot de sociale pup die hij nu is. Naast dat Podenco’s erg sociaal zijn, staat het ras bekend om hun erg lieve en ook slimme karakter.

Voor Donny is het tijd zijn eigen weg te gaan en wel naar een fijn thuis waar een warme mand en een lieve baas voor hem klaar staan. (11/21)

Eindhoogte 50 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Claudia Knoop

Donny (geadopteerd)

Donny (geadopteerd)

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu