Does

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 30-0206
30-0206
Overige
Ja

Wij willen u voorstellen aan Does, een bijzondere hond met een uniek verhaal. Does is een lieve, grappige en speelse hond die ooit vanuit Curaçao naar Nederland kwam. In de 1,5 jaar dat ze bij een gezin was, heeft ze enorme stappen gezet in haar ontwikkeling. Ze was ooit bang voor alles op straat, van auto’s en scooters tot kinderwagens. Zelfs de voorbijrijdende trein was haar grootste angst. Maar Does heeft geleerd en is nu gewend aan de meeste voertuigen en geluiden buiten, behalve onweer, vuurwerk en de schemering. Ze heeft een energiek karakter, houdt van lange wandelingen en rennen, maar kan ook heerlijk rustig slapen. De bench is voor haar een veilige plek om prikkels te verwerken. Hoewel Does veel liefde te geven heeft, heeft ze haar uitdagingen. Ze schrikt snel en kan soms onvoorspelbaar reageren op vreemde mensen, zowel volwassenen als kinderen, en andere honden. Deze onvoorspelbaarheid maakt het noodzakelijk dat we voor Does op zoek gaan naar een nieuwe plek. Ondanks dat de kinderen binnen het gezin waar ze nu verblijft Does accepteren zoals ze is, merken we dat ze het heel spannend vinden om haar in huis te hebben. Voor Does zou een rustig huishouden ideaal zijn, mogelijk met een andere hond, maar zonder kinderen of met kinderen ouder dan 12 jaar. We willen niets anders dan het beste voor Does en geloven dat ergens een speciaal thuis op haar wacht. Als u denkt dat u die persoon bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Does is een teefje met een geschatte geboortedatum van 31 juli 2021 en ze is ongeveer 48 cm hoog.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 31 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Does

Does

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).