Dodo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0650
10-0650
Overige
Ja

Kijk die lieve Dodo op het filmpje eens genieten als hij op schoot ligt bij een van de vrijwilligers bij de opvang van onze partnerorganisatie in Portugal. Wat vindt dit knappe kereltje het heerlijk om te kroelen. We gunnen hem dit zo, iedere dag weer, bij dat lieve baasje wat hem adopteert en waar hij voor altijd mag blijven. Net als alle asieldieren wil ook Dodo niets liever dan een eigen thuis te hebben, waar hij zich mag ontwikkelen tot een geweldig huisgenootje, een maatje voor het leven. We gunnen hem die zachte mand in een thuis, waar hij in alle veiligheid en rust mag gaan genieten en alles mag gaan leren wat een jonge hond zoal te leren heeft. We hopen dat ook Dodo binnenkort mag ondervinden hoe fijn het leven van een huishond kan zijn.
Dodo is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 29 januari 2023 en een verwachte eindhoogte van ca. 50cm.(09/23)

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Dodo

Dodo

AHR62QX-2SE
v5DO177W5DQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).