Dill

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2158 (M)
50-2158 (M)
Overige
Ja

Deze kleine en o zo lieve leukerd, Dill genaamd, is een pup van een nestje van vier dat bij de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië is beland. Gelukkig zijn de kleine pups in ieder geval van de straat gered en krijgen de hondjes nu drinken en eten, bescherming en beschutting en, als er tijd voor is, eventjes die gezellige persoonlijke aandacht, waar ze zo ontzettend van genieten en wat ze zo nodig hebben. Maar wat zou het voor dit lieve knulletje ongelofelijk fijn zijn als hij die aandacht dagelijks krijgt en mag verhuizen naar een eigen mandje bij iemand, bij wie hij in alle rust en veiligheid mag leren wat een pup zoal nog leren moet en bij wie hij voor de rest van zijn leven mag blijven. Een druk asiel is immers geen fijne plek voor een jong hondje om op te groeien. Dill is vanaf begin maart 2024 klaar voor zijn reis naar een eigen thuis. Dill is een sociaal hondje dat prima overweg kan met alle kennelgenootjes en hij geniet intens van een beetje menselijke aandacht en een speelmomentje.

Dill is een reutje met een geschatte geboortedatum van 10 november 2023 en hij heeft een verwachte eindhoogte van 30 centimeter. (02-24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Dill

Dill

SCZQjntmuqI
grc7kZTSdos
AIlIBVUNRE4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).