Dica

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1485 (M)
50-1485 (M)
Overige
Ja

Soms tref je een hond aan die direct in je hart binnenkomt! Ik zag haar in het asiel in Roemenië. Triest zittend in haar hok keek ze me aan en trok haar lip naar me op. Blijf weg, dit is mijn eigendom leek zij te zeggen. Dit doet pijn aan mijn hart, telkens weer. Iets voorbij haar hok keek ik om en daar kwam ze, over de grond kruipend, smekend om een aai over haar koppie! Zij is echt heel lief en sociaal naar de andere honden en mensen maar kan zich wel “in het nauw gedreven voelen”. Een eigen, veilig plekje is wel een vereiste voor Dica. Dit zal wel door haar verleden gekomen zijn helaas. Maar zodra zij uit haar eigen plekje is, is het een tophond! We zoeken voor deze vreselijk lieve en mooie hond een plekje waar het niet al te druk is en genoeg ruimte is om zich terug te trekken mocht zij dit willen. Ik geloof er heilig in dat als zij ziet dat haar nieuwe baasje te vertrouwen is zij zal ontdooien en dit terugtrek gedrag langzamerhand verleden tijd wordt.
Dica heeft ook een uitwendig gezwel aan haar buik. Hier zal zij aan geholpen worden voordat zij naar haar baasje kan vertrekken.
Dica is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 30 maart 2016 en zij is ongeveer 45 cm hoog.(03/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 maart 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Dica

Dica

NBB-EIhAo9M
4yFCs5jXQCs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).