Dewi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1231 (M)
50-1231 (M)
Overige
Ja

Wat een geluk heeft Dewi gehad. Moederziel alleen lag ze langs de kant van een drukke weg toe ze werd gevonden door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Te jong om zelf naar eten te zoeken, dus zonder tussenkomst van de vrijwilligers was ze zeker van de honger gestorven. In het asiel aangekomen kreeg ze direct een pleegmoeder (Nola) die zelf net een nestje pups heeft gehad en Dewi meteen accepteerde en haar zoogde. Dewi is samen met de andere pups opgegroeid en is een vrolijke, enthousiaste en sociale mix teef. Dewi heeft een geschatte geboortedatum van 9 september 2022 en we verwachten dat ze ongeveer 55 cm hoog zal worden. (01-23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Dewi

Dewi

GwtnStmkbvA
7Yj4cWXEnLI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu