Devra

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2096 (M)
50-2096 (M)
Overige
Ja

Dit zachtaardige meisje werd zonder pardon met haar dochter in het asiel gedumpt. Ze is daar nu een paar maanden maar de vrijwilligers maken zich wel zorgen over haar. Devra trekt namelijk het zware asiel leven maar nauwelijks. Ze is gewoonweg te zachtaardig wat haar erg kwetsbaar maakt.

Lieve Devra is een prachtig bruin meisje met een innemend karakter. Ze is enorm lief en ze stelt zichzelf altijd op de laatste plek. Alsof ze niet vindt dat ze het verdient om liefdevol te worden behandeld. In de roedel is ze enigszins onderdanig en wacht ze vaak in een hoekje. Ze is wel heel blij als de vrijwilligers er zijn, dan heeft ze even het veilige gevoel en wil ze eigenlijk heel graag knuffelen. Helaas is daar zo weinig tijd voor. Devra kan met alle honden prima overweg. We hopen dat dit meisje snel het asiel mag verlaten.

Devra is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 28 juli 2020 en ze is ongeveer 40 centimeter hoog.(01/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 28 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Devra

Devra

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).