Deva

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1877 (M)
50-1877 (M)
Overige
Ja

Deze zachtaardige lieverd werd in een staatsasiel gedumpt, ze was niet langer meer welkom. Daar kon Deva maar nauwelijks overleven en dus mocht ze naar onze partner opvang in Roemenië. Inmiddels mocht Deva naar een foster in Nederland toe.

Daar ervaart het opvang gezin haar als een enorme lieverd. Deva is een zachtaardig meisje dat zeker geen aandacht claimt. Ze is een rustige lieverd. Deva is sociaal een kan met alle honden goed overweg. Ze is een meisje dat zichzelf wegcijfert en alle andere hondjes voor laat. Gelukkig leert ze nu dat ze ook belangrijk is en dat ze er mag zijn. Dit enorme lieve meisje houdt namelijk enorm van kroelen en knuffelen. Lekker wandelen en snuffelen, ze vindt dat heerlijk. Iedereen op straat begroet ze vriendelijk. Deva heeft naar alle waarschijnlijkheid altijd in een woning geleefd want ze kent het huiselijke leven wel. Ze is ook zo goed als zindelijk en kan ook al even alleen zijn. Deva verdient het allerliefste baasje die haar laat voelen dat ze geliefd en veilig is. Dat verdient ze.

Deva is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 30 oktober 2017 en ze is een circa 30 centimeter groot.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 oktober 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Deva

Deva

F8umejnQNPc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).