Depper

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-6565
20-6565
Herder (mix)
Ja

Depper wordt door zijn huidige baasjes omschreven als een ongelofelijk lieve, zachtaardige goedzak. Depper is in huis rustig en kan zich heerlijk vermaken met zijn touw. Hij geniet enorm van een kroel van zijn baasjes. Echt, gelukkiger maak je hem niet dan wanneer hij samen met zijn baasje kan zijn.

Als een echte herdermix kan hij waaks reageren in huis, bezoek wordt met een blaf begroet en moet langs Depper. Echter wordt hij vrij snel rustig en zoekt dan weer zijn eigen plekje op.

Wandelen is echt Depper zijn absolute hobby. Het bos is ook favoriet. Auto rijden is geen probleem, hij gaat graag mee. Hij kan ook goed aan de fiets mee.

Depper heeft een voorkeur voor vrouwen, daar voelt hij zich meer bij op zijn gemak. Echter als een man goed zijn best doet en investeert dan kan ook hij het hart van Depper veroveren.

Depper komt oorspronkelijk uit Spanje en heeft bij zijn huidige baasjes een hele mooie groei doorgemaakt. Helaas zijn de omstandigheden dusdanig veranderd dat we op zoek zijn voor een nieuwe baas. En zijn nieuwe baasje mag echt in zijn handen knijpen. We zijn voor deze ongelofelijk lieve, zachte knul op zoek naar een baasje met een fijne tuin, tijd voor lange wandelingen en kennis van herders/ mixen.

Andere honden zijn altijd even wennen voor Depper, maar zolang er genoeg ruimte en aandacht voor beide is, kan hij zeker samen wonen.

Depper is een gecastreerde mix reu geboren op 17 november 2015. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm.

Eindhoogte 50 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 17 november 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Depper

Depper

GYYE0Bgs4yM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).