Debbie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0621 (M)
50-0621 (M)
Overige
Ja

Bij binnenkomst in het asiel in Roemenië hebben we Debbie ontmoet en iedereen was opslag verliefd. Lief zat ze in een hoekje, ons voorzichtig te observeren. We hebben haar even met rust gelaten totdat ze bescheiden kwam aan schuifelen, en met een lekker snoepje was het ijs volledig gebroken. Lieve Debbie heeft vermoedelijk wat Teckel genen in haar met haar korte pootjes en lange lijfje. Met de honden en katten kan ze prima overweg.

Debbie is een Teckel mix teefje met een geschatte geboortedatum van 3 augustus 2016 en is circa 20 centimeter hoog.(08/22)

Eindhoogte 20 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 augustus 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Debbie

Debbie

5PE7MMemip0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu