Dave

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0134
30-0134
Overige
Ja

Dit is lieve, aanhankelijke Dave en hij is erg toe aan een warme mand. Deze mix reu van zo’n 4 à 5 jaar oud (geboortedatum is geschat op 1 januari 2016) en 50 cm hoog werd gered van de straten van Curaçao. Hij was vel over been en liet zich makkelijk opvangen. Hij was contact met mensen gewend want hij werd op straat al lange tijd door verschillende mensen regelmatig bijgevoerd. Dave was meteen lief en aaibaar en en bleek een leven in huis prima op te pakken. Hij ontpopte zich bij zijn gastgezin op Curacao als een heerlijke, aanhankelijke huishond. Hij genoot van de zorgeloze rust van het huiselijk leven, de knuffels, niet meer continu zoeken naar eten om te moeten overleven. Dave paste zich maar wat graag aan aan de foster op Curacao en behield daarnaast ook zijn rustige zelfstandigheid.

Hier in Nederland merken we dat een gezinsleven met kinderen, en bijvoorbeeld het uitlaten aan de riem waarbij hij veel andere honden tegenkomt te druk en teveel voor hem is. Iets wat deze lieve knul stress oplevert. Hij blaft dan bijvoorbeeld andere honden weg. Teveel drukte is duidelijk niks voor Dave.
Voor Dave zoeken we daarom een rustige plek, zonder jonge kinderen of andere dieren, maar met een baas die zorgt dat deze knul weer rust en regelmaat krijgt. Dave’s lieve, chille Antilliaanse inborst kan zich dan weer in volle glorie tonen.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Dave

Dave

1DAmsWuE3VU
PswSfb_5ZOQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu