Dasel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0448
20-0448
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Dasel is een gecastreerde Labrador mix reu met een schofthoogte van ongeveer 60 cm. Zijn geboortedatum is 1 januari 2019. Het vermoeden is dat Dasel en Nera moeder en zoon zijn. Ook Dasel komt uit het dodingstation en is gelukkig nu veilig in het asiel waar er goed voor hem gezorgd gaat worden. Dasel is een enthousiaste, vrolijke kerel die nog in begin van zijn leven staat met zijn 2,5 jaar! Doordat Dasel al gecastreerd is lijkt het erop dat hij voorheen een huiselijk leven heeft gehad. Voor deze honden is het extra zwaar om in het asiel te verblijven. Voor Dasel zoeken we een liefdevolle mand met een baasje die blij wordt van een vrolijke, enthousiaste hond en lekker samen met hem zijn energie gaat kwijtraken! (09/21)

Eindhoogte 60 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Dasel

Dasel

X9UVTYQ4o1o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu