Dapper

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0724 (M)
50-0724 (M)
Overige
Ja

Dapper! Ook jou heb ik leren kennen tijdens een bezoek aan Roemenië. Helaas in de ziekenboeg maar gelukkig al aan de beterende hand! Hij kwam in het asiel aan met een uitstekend stukje darm, een prolapse! Maar Dapper doet zijn naam eer aan! Dapper houdt hij zich als klein jong ventje staande in de wereld van de mensen en de andere honden. Op een superlieve manier vraagt hij beleefd om aandacht of eigenlijk een beetje liefde! Want dat heeft hij in z’n jonge leventje nog niet veel gehad. En wat verdient hij dat! Hij is zachtaardig en aanhankelijk. Ook is hij in voor (nu nog een rustig) spelletje maar dat zal inmiddels wel zijn veranderd want hij is nu weer helemaal opgeknapt en zijn paspoortje is klaargemaakt. Dapper wil graag vertrekken naar een eigen mandje en een baasje dat alleen aandacht voor hem heeft (een maatje is natuurlijk geen enkel probleem). Dapper is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 23 april 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 30 cm.(08/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Dapper

Dapper

GCLJvAb2xek

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu