Danny

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0106
40-0106
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Dit is Danny, in every inch a gentleman.
Deze mix reu met een schofthoogte van 68 cm is gecastreerd en is 2 jaar oud (geschatte geboortedatum . Geen puberfratsen meer, maar al een prachtig uitgebalanceerd karakter. Een karakter dat zich in steekwoorden het beste laat omschrijven als erg lief en sociaal beleefd.

Danny is inmiddels goed gewend in Nederland. Weet dus wat het is om een huishond te zijn. Is rustig in huis, is volkomen zindelijk en vindt het volkomen normaal dat er bezoek komt en dat hij ook mee op bezoek gaat. Hij gedraagt zich dan dus zeer sociaal, op een fijne beleefde manier. Dat betekent in Danny’s hondenvisie dus kalm, rustig, contact makend, maar niet te direct en opdringerig. Danny zoekt eigenlijk ook zo’n type baas. Die kan waarschijnlijk lezen en schrijven met Danny en natuurlijk lekker wandelen, want daar houdt deze gentleman ook erg van. Bij onwennigheid aan een nieuwe woonbuurt kan Danny wel in het begin wat sterk aan de riem zijn. Gewoon gewenning en als baas hem kalm leiden, doet dan wonderen.
Danny leefde op Lesbos, waar hij vandaan komt, in een kleinschalige opvang waar andere honden, maar ook katten waren. Die is hij dus gewend. Gaat hij waarschijnlijk op zijn Danny’s ook sociaal respectvol mee om, net als hoe hij met alle honden omgaat.
Een geweldige hond dus, gentleman Danny.

Danny is een gecastreerde mix reu, geboren rond 25 augustus 2019. Hij weegt ca 30 kg bij een schofthoogte van 68 cm.

Eindhoogte 68 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Urgent
Geboorte 25 augustus 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Bij Danny is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Danny

Danny

_LBzehc5p_s
ZyolMpiM82o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu