Dana

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2283 (M2)
50-2283 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Het is onvoorstelbaar, maar dit lieve en mooie meisje, Dana hebben we haar genoemd, is samen met 3 broertjes en 4 zusjes als kleine pup in het staatsasiel in Roemenië beland. Gelukkig zijn inmiddels alle broertjes en zusjes door onze partnerorganisatie uit het staatsasiel gehaald en ondergebracht in hun eigen opvang, waar ze, totdat er een eigen huisje voor ze gevonden is, mogen blijven. De hondjes krijgen daar de verzorging en beschutting die ze nodig hebben, maar er gaat niets boven een eigen thuis. Ze zijn inmiddels klaar om naar hun forever home te verhuizen en we hopen voor al deze pups dat ze dat spoedig mogen gaan beleven. Voor Dana zoeken we een thuis, waar er voor de rest van haar leven van haar gehouden wordt en waar zij in alle veiligheid mag leren wat het leven van een huishond inhoudt en hoe fijn dat leven kan zijn. We gunnen Dana gezellige dagelijkse wandelingen, kroelpartijen, een spelletje of simpelweg gelukkig met het baasje of het gezin op de bank hangen. Dat is waar ook dit meisje, net als alle andere hondjes naar hunkert.
Dana is knap en lief en zij gaat goed en respectvol om met alle andere hondjes in haar kennel.
Dana is een mix teefje met een geboortedatum van 2 december 2023 en zij heeft een verwachte eindhoogte van 35 cm.(03/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Dana

Dana

fLOFnvjL2ZI
3R1jsNwsb28
f6wo6uICBwU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).