Daisy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0616 (M)
50-0616 (M)
Overige
Ja

Dit geweldig lieve meisje had gewoon een baasje. Tot op een dag haar baasje besloot dat ze haar niet langer wilde hebben. Zonder blikken of blozen bracht ze haar naar onze partner rescue organisatie in Roemenië. Daar leeft dit kleine meisje samen met veel andere honden en katten. Daisy is een super aanhankelijk en lief klein meisje. Ze geniet intens van de schaarse momentjes dat ze met de vrijwilligers mag knuffelen. Heerlijk op schoot, even is haar wereldje weer zoals ze dat ooit kende. Juist voor een meisje als Daisy, een meisje dat een huis gewend was is het zo triest dat ze in het asiel is beland. We hopen dat Daisy snel het asiel mag verlaten en nu een baasje krijgt die haar nooit meer verlaten zal.

Daisy is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 2 augustus 2019 en ze is circa 25 centimeter hoog.(08/22)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 augustus 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Daisy

Daisy

LebfeTxiXRY?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu