Daiko

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1630 (M2)
50-1630 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Update 04/24: Ons hart breekt bij het betreden van de kennel van Daiko. Ondanks de superlieve en goede zorgen is duidelijk dat vrolijke en aanhankelijke Daiko na ons vorige bezoek een gevoelig hondje blijkt te zijn, die regelmatig aandacht nodig heeft om “gewend” te blijven aan mensen. Na een eerste aarzeling komt ie bij je en dan is alles oke. Dan ben je Daiko zijn vriend. Daiko is ontzettend lief naar ons en zijn kennelgenootjes. Aanhankelijk en ontzettend knap! En zo wanhopig op zoek naar een nieuw baasje.

Maak kennis met Daiko, een betoverende hond met ogen om voor te vallen!
Daiko, een prachtige verschijning met ogen die je hart zullen stelen, werd gevonden en naar een shelter in Roemenië gebracht. Hij is sociaal en geniet van het gezelschap van mensen. Bovendien kan hij goed overweg met andere honden, wat zijn vriendelijke karakter onderstreept. Deze charmante viervoeter is op zoek naar een liefdevol thuis in België of Nederland. Hij verlangt naar een eigen baasje om samen op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe avonturen te beleven. Als jij op zoek bent naar een metgezel die klaar is om jouw wereld te verkennen, dan is Daiko degene die je zoekt!
Daiko is een half broertje van Henri en Harry. Deze baas verdient het niet om honden te houden want hij neemt zijn verantwoordelijkheid niet door de moeder van al deze pups te laten steriliseren, ondanks dat dit gratis gedaan kan worden.

Daiko is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 11 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 50 centimeter.(12/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 11 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Daiko

Daiko

a0aoW62ZlJQ
cNTF8YqMZfg
JP16WuWeYFE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).