Daiana

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
griselda@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1937 (M)
50-1937 (M)
Overige
Ja

Daiana is als pup van een paar weken oud samen met haar tien broertjes en zusjes aangetroffen bij een afvalstation. Daar scharrelden ze allemaal rond; hulpeloos aan hun lot overgelaten. Mama was in geen velden of wegen te bekennen. Zes van deze pups waren erg ziek (Parvo) maar dankzij de wonderhanden van de vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië is dit knappe meisje helemaal opgeknapt. Ze is klaar met haar entingen en is weer helemaal gezond en klaar voor haar gouden mandje! Wij vinden dat zij dit heeft verdient met zo een slechte start in het leven!
Daiana is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 13 juli 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 50cm. (11/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 13 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Griselda Hollander

Daiana

Daiana

WuQ7b_lpmVE
EM4_GZu414Q

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).