Crina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0880 (M)
50-0880 (M)
Overige
Ja

Crina, met haar moeder Olga en haar 7 broertjes en zusjes is ze na een verschrikkelijke zwerf periode opgenomen in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië. Ziek en broodmager kwamen ze daar aan. Gelukkig zijn ze nu allemaal gezond en al een hele tijd klaar voor een eigen plekje. Maar helaas is er nog niemand opgestaan. We zoeken voor deze lieve, vriendelijke, nog wat verlegen teef een speciale plek. Een plekje waar ze mag bijkomen en de tijd krijgt om het vertrouwen in de mens terug te krijgen. Ze is nieuwsgierig, dat is altijd een goed teken en de vrijwilligers zien regelmatig een stukje vooruitgang. Dit mooie meisje heeft een geschatte geboortedatum van 25 maart 2021 en ze is ongeveer 45 cm hoog. Waar mag dit lieve meisje bijkomen? (09/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Crina

Crina

xsM09Kx_3yo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).