Costica

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0499 (M)
50-0499 (M)
Overige
Ja

Leuke, lieve en vriendelijke Costica met zijn eigenwijze snuitje! Parmantig en hooghartig kijkt hij de wereld in. Dat zijn leventje en die van zijn broertje, op de straten van het koude Roemenië begon is hem niet aan te zien. Costica is reisklaar en kan niet wachten tot hij mag afreizen naar zijn forever home. Een plek waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leventje om daarna aan de slag te gaan met zijn baasje om alles te leren dat belangrijk is voor zijn veiligheid zodat hij kan opgroeien tot een mooie, vriendelijke en stabiele hond. De omgang met zijn hondenmaatjes is prima.
Costica is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 18 februari 2022. Hij wordt niet zo groot, de verwachting is ongeveer 35 cm.(06/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Costica

Costica

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu