Costi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0683 (M)
50-0683 (M)
Overige
Ja

Costi is samen met zijn broertjes en zusjes in een verlaten veld gevonden. De vrijwilligers doen hier vaker een check omdat er regelmatig hondjes worden gedumpt. Gelukkig zijn ze op tijd gevonden en naar het asiel gebracht. Inmiddels is Costi klaar om geadopteerd te worden. Costi is sociaal me zijn soortgenoten. Door de slechte start in zijn leven heeft dit arme kereltje wat moeite om mensen te vertrouwen, maar uit alles blijkt dat dit een tijdelijk iets is. Als je wat langer in zijn kennel bent, dan komt hij voorzichtig bij je. Sta je achter een hek, dan vindt hij het heerlijk om gekroeld te worden. Hij is een lief en erg vriendelijk mannetje.

Costi is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 15 april 2022 en zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 45 cm zijn. (08/22)

 

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Costi

Costi

J48HzDKK1G8
pbMm0_Q6hfc
Q9DyyAU8RG0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).