Corky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1582 (M)
50-1582 (M)
Overige
Ja

Ontmoet Corky – Een trouwe metgezel voor het leven!

Corky is een lief, sociaal en speels hondje dat op zoek is naar zijn forever home. Hij werd helaas achtergelaten door zijn vorige baasje en belandde zo in het asiel, waar hij vol verwachting wacht op de perfecte match.

Met zijn kleine gestalte en schatting van 35 centimeter hoogte, past Corky perfect bij gezinnen en individuen die op zoek zijn naar een compacte maar liefdevolle metgezel. Hij is niet alleen vriendelijk naar andere honden, maar ook naar mensen, en zal ongetwijfeld het stralende middelpunt van uw huishouden zijn.

Corky geniet van lange wandelingen in de buurt, waarbij hij met volle teugen kan genieten van zijn omgeving en nieuwe avonturen kan beleven. Hij houdt ook enorm van knuffelen en zal graag dicht tegen u aan kruipen terwijl u ontspant.

Corky is klaar om een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen en samen met u nieuwe herinneringen te creëren. Bent u zijn perfecte match en kunt u hem een voor altijd thuis bieden?

Corky is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 juli 2022 en een eindhoogte van circa 35 centimeter.(07/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Corky

Corky

CtwBbE_ILvc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).