Cooper

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-6431
20-6431
Bodeguero (mix)
Ja

Ontdek Cooper, de lieve en speelse bodeguero uit Spanje! Cooper is een gecastreerde hond die altijd vrolijk is, maar soms een tikkeltje onzeker kan zijn bij vreemden in het begin. Hij is ontzettend aanhankelijk en sociaal met andere honden, dus hij zou perfect passen in een gezin met andere viervoeters.

Cooper is zindelijk en heeft al veel geleerd, maar zijn huidige baasje kan helaas niet de zorg geven die hij verdient. Daarom zoekt hij nu naar een nieuw thuis waar hij alle liefde en aandacht kan krijgen. Cooper heeft wel speciaal voer want hij heeft last van zijn nieren maar is onder behandeling van de dierenarts. Dus zoeken we een baasje die hem daarin de zorg kan bieden.

Deze schattige viervoeter houdt enorm van wandelen en is altijd in voor avontuur. Maar hij geniet ook van knuffelmomenten op de bank, waarbij hij zijn vertrouwen in jou laat zien. Wanneer Cooper je blind vertrouwd dan gaat deze viervoeter door het vuur voor je.

Ben jij op zoek naar een trouwe en liefdevolle metgezel die altijd voor je klaarstaat? Wacht dan niet langer en geef Cooper het liefdevolle thuis dat hij verdient. Neem vandaag nog contact op en maak kennis met deze geweldige hond!

Cooper is een gecastreerde bodeguero reu met een geschatte geboortedatum van 24 februari 2016 en een eindhoogte van circa 40 centimeter

Eindhoogte 40 cm
Ras Bodeguero (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 24 februari 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Cooper

Cooper

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).