Cocutza

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2352 (M5)
50-2352 (M5)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Cocutza? Een vrolijk, gezellig, vriendelijk en grappig klein meisje. Dit meisje is gevonden door lieve mensen die haar hebben verzorgd nadat ze haar hebben gevonden op een plek vlakbij hun huis. Nu hebben ze de organisatie in Roemenië waar wij mee samenwerken benaderd voor hulp om dit leuke meisje te plaatsen. Inmiddels heeft ze alle entingen gehad en kan ze op reis gaan naar haar nieuwe baasje. Een baasje die een zachte mand voor haar heeft en onvoorwaardelijk van haar wil gaan houden. Cocutza is een vriendelijk meisje en sociaal naar andere honden op haar terrein en met het kindje dat daar woont gaat ze respectvol om. Dit meisje is honden gewend en weet hoe ze daar mee om moet gaan.
Cocutza is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2023 en we verwachten dat ze ongeveer 28 cm hoog wordt. (04/24)

Eindhoogte 28 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Cocutza

Cocutza

C-hGrmVX_f8
uAU_oByr4yc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).