Clover

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0493
20-0493
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Clover is een mix Mastin teefje en is geboren op 10 juni 2021 (schatting van de dierenarts), ruim vier maanden oud dus nu. Ze verblijft in Nederland in een opvanggezin sociaal met haar gladder behaarde zusje Lily en andere volwassen honden samen. Clover doet het daar prima. Ze gaat heel goed om met alle honden, de katten die er ook wonen en de kinderen die er langskomen. Clover is het meest rustig van de twee zusjes in het gastgezin, iets afwachtender ook. Ze slaapt in een bench mooi rustig door, wel samen met haar zusje en de andere honden natuurlijk. Dat zal logischerwijs wel even wennen worden bij de overgang naar haar nieuwe thuis. Naar buiten gaan om te wandelen is ook nog even wennen voor Clover, alles is er nieuw voor haar. Clover snapt al wel prima wat zindelijk zijn inhoudt. In de basis dus een fijn sociaal hondje, dit teefje dat met tijd en opvoeding zich maar al te graag aanpast aan haar nieuwe baas. 

Clover is nu 40 cm hoog, maar groeit natuurlijk nog wel een aardig stukje door.   

Eindhoogte 50 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 10 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Clover

Clover

dyy6lF0mQfQ
3tC2n3JY0lE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu