Cloud

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0892 (M)
50-0892 (M)
Overige

Dit prachtige en lieve katertje heet Cloud. Cloud bevindt zich momenteel in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië en hoewel hij daar goed verzorgd wordt, zou hij niets liever willen dan de drukke opvang te verlaten en te verhuizen naar zijn nieuwe thuis, waar hij voor altijd mag blijven en waar hij voortaan op een lekkere zachte stoel, bank of kussen mag liggen. Een thuis, waar er misschien wel een leuk speeltje voor hem ligt en waar hij dagelijks gekroeld wordt. We gunnen hem dit zo! Cloud is heel lief naar de vrijwilligers in de opvang in Roemenië en is klaar om naar zijn forever home af te reizen. We hopen dat dat moment voor Cloud heel snel zal aanbreken.
Cloud is een kater met een geschatte geboortedatum van 27 mei 2023. Hij wordt ongeveer 25-30 cm hoog.(09/23)

Eindhoogte 27 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Cloud

Cloud

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).