Cleopatra

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Portugal
marion@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0701
10-0701
Onherleidbare mix

Met spoed adoptant of gastgezin gezocht.

Dit prachtige stoere kleine Portugese meisje heeft de naam Cleopatra gekregen. Cleopatra is tijdens het verdedigen van haar kittens tegen een agressieve hond op straat zelf aangevallen. Lieve vrijwilligers hebben haar naar een dierenarts gebracht. Ze had ernstige bijt wonden opgelopen waaraan ze haar met spoed hebben moeten opereren. Ze zit nu een paar maanden in de opvang bij onze partner organisatie in Portugal samen met haar 2 kittens Helios en Celine die intussen helemaal zelfstandig zijn. Gelukkig is mama door liefde en goede verzorging in de opvang helemaal hersteld van haar verwondingen maar ze heeft een angst voor honden over gehouden aan de aanval. Als ze de honden hoort blaffen die ook op het terrein leven dan zie je de angst voor honden bij dit lieve meisje daarom hopen wij zo snel mogelijk een veilige plek voor deze lieve aanhankelijke mama te vinden. Wij zoeken een warm mandje op een plek waar zij zich veilig kan voelen zonder honden. Cleopatra is mooi zowel van buiten als van binnen. Ze is aanhankelijk en zorgde heel lief voor haar kittens. Bij de verzorgers van haar heeft ze een speciaal plekje wegens haar lieve karakter. We zoeken voor haar een thuis waar ze alle liefde en aandacht gaat krijgen. Lekker in een zacht mandje kan gaan liggen of heerlijk kroelen op de bank. Maar vooral een plek die ze nooit meer hoeft te verlaten.
Een gastgezin is voor Cleopatra ook heel welkom we willen haar zo snel mogelijk in een fijne rustige omgeving kunnen plaatsen.

Cleopatra is een poes met een geschatte geboortedatum van 1 mei 2022 en ze is ongeveer 25 cm hoog. (07/24)

Eindhoogte 22 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 1 mei 2022
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Cleopatra

Cleopatra

ebijeAKmLLY
HXcfHgFOAck

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).