Ciobanitza

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2452 (M3)
50-2452 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een ongelofelijk knap meisje is Ciobanitza! En om maar even door te gaan op haar pluspunten is zij ook nog eens sociaal, vrolijk, vriendelijk en ze wil graag de aandacht van de vrijwilligers in Roemenië. Ciobanitza is eenzaam en alleen aangetroffen door iemand en die schakelde de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in. Zij hebben haar direct opgehaald en haar een lekker warm plekje en eten gegeven. Ciobanitza heeft haar entingen inmiddels allemaal gehad en hoe mooi zou het zijn als dit lieve meisje snel haar plekje in het asiel mag verruilen voor een warm en dik mandje bij een baasje die haar in zijn hart sluit. Natuurlijk moet dit kleine en jonge meisje nog alles leren, maar hoe leuk is het om haar dit zelf te leren zodat er direct gewerkt kan worden aan de onderlinge band.
Ciobanitza is een teefje met een geschatte geboortedatum van 9 februari 2024 en we verwachten dat ze ongeveer 45 cm hoog wordt. (05/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 9 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Ciobanitza

Ciobanitza

5eIz8GgtytA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).