Cindy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0332
10-0332
Overige
Ja

Lieve charmante Cindy, 1 blik van jou en je bent verliefd. Cindy is samen met haar broertjes en zusjes in het staatsasiel terecht gekomen. Dat is alles behalve een fijne plek voor een pup om op te groeien.
Maar nu mag Cindy genieten van een huiselijk leven bij een opvanggezin. In het opvanggezin leeft zij samen met een reutje en kinderen (8 en 9 jaar) waar ze enorm van geniet. Ze past zich makkelijk aan en komt lekker een aai over haar bolleke halen. Aan de zindelijkheid wordt gewerkt in het opvanggezin en in de nacht slaapt ze lekker in de bench. Ze kan ook prima eventjes alleen zijn. Cindy is een teefje met een geschatte geboortedatum van 6 mei 2021 en een verwachte eindhoogte van circa 48 centimeter hoog. Wij zoeken voor een haar een baasje die samen met haar de wereld wil gaan ontdekken.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Cindy

Cindy

BC61RV9xHIQ
NrkcBNGhr5c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu