Cindy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-0151
50-0151
Overige
Ja

Cindy werd gebroken binnen gebracht bij de dierenarts in Roemenië. Er was weinig over haar bekend, behalve dan dat haar lichaamstaal boekdelen sprak. Liefde had Cindy nog nooit gehad en ineengedoken zat ze in een hoekje. Zulke foto’s en video’s blijven onverteerbaar en gelukkig mocht Cindy de reis maken naar Nederland. Hier verbleef ze eerst een tijd bij een van onze opvanggezinnen.

Het gastgezin waar Cindy is geweest, omschrijft haar als een ongelofelijke lieverd. Cindy heeft een zacht karakter en is eigenlijk altijd enthousiast. Het leukste moment van de dag is als de foster opstaat, de kamer binnenkomt en Cindy met haar kleine berenstaartje overuren draait omdat haar dag weer gaat beginnen.
Cindy is altijd vrolijk, ze kroelt enorm graag met haar fosterbaasje, ze geeft kusjes aan iedereen die binnenkomt. Wandelen vindt ze heel erg leuk, en als ze dan ook nog achter een duif aan kan is haar middag compleet. Cindy kan met katten, indien de kat een hond gewend is. Ook kan ze met andere wat grotere, stabiele reuen.

Sinds kort verblijft Cindy bij ons in de opvang en en zoeken we voor haar een plek waar ze overladen zal worden met liefde, een baasje waar ze mee op pad kan en mag en waar ze rekening houden met haar zachtaardigheid, want dit gevoelige meisje verdient alleen het beste van het beste. Er is al gewerkt aan het alleen thuis zijn, maar dit is iets waar haar nieuwe baasjes verder aan zullen moeten trainen.

Cindy is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2021 en met een schofthoogte van ongeveer 55 cm.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Cindy

Cindy

0_WTjz_A-L8
uBIGrT08zA0
4n38doVs53k

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu