Chulo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0180 (E)
40-0180 (E)
Overige
Ja

Dit kleine frutseltje Chulo begon zijn jonge leventje al als 1 groot avontuur, helaas in negatieve zin want zijn leven hing aan een zijden draadje. Gelukkig troffen ze een dame die zich het lot van dit nestje met moeder Charelle enorm aantrok. Deze dame wist een verlaten woning om te toveren als enigszins veilige verblijfplaats zodat moeder en pups in ieder geval niks meer kan overkomen. Dagelijks brengt ze een bezoekje en kan ze de hondjes van water, voer en overige nodige zorg voorzien. Echter blijft wel de noodvraag staan; ze moeten hier weg!

Chulo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 22 oktober 2022 en zijn eindhoogte is ongeveer 35 centimeter.(01/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Chulo

Chulo

wYvEtNooUpU
JypQ5ywxo0U
pB0MRBqC__g

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu